Liedjes opgenomen voor Theatergroep Frits.

Er bestaan honderden verhalen over Robin Hood, maar in elk verhaal staat één ding voorop: Robin is een held. Hij is nergens bang voor, hij komt op voor arme mensen, hij is zo sterk als een paard en hij is geweldig met pijl en boog. Hij belandt steeds in spannende situaties, maar hij weet zich er altijd uit te redden.

RobinHood_TheatergroepFrits_PosterA5

De Robin Hood in de voorstelling van Theatergroep Frits is een beetje anders. Hij woont in het bos. In het bos waar iedereen gelukkig is. Met zijn vriendinnetje Tuck – nee, niet ZIJN vriendinnetje, want liefde is stom en kussen is het smerigste op de wereld- speelt hij elke dag. Ze verslaan piraten vechten tegen reuzen en draken. In zijn fantasie is Robin een held. In het echte leven is hij helemaal niet zo stoer. Hij is eigenlijk bang voor alles en hij heeft kippenarmpjes. Als Robin niet met Tuck is, leest hij boeken. Eigenlijk gaat alles heel goed in het bos. Tot die ene dag. De dag waarop mevrouw Fabiola verschijnt. Ze zegt dat ze het bos komt redden van de gemeneriken. Maar is dat wel zo? En waarom mogen de bosbewoners niet meer in de buurt van de grote eik komen?
Als Robin achter een vreselijk geheim komt, staat hij voor een keuze: rent hij weg of doet hij wat een echte held zou doen?

Een humoristische, spannende, muzikale voorstelling voor jong en oud. Voor iedereen vanaf 4 jaar.
Regie: Anneke van den Heuvel / Spel: Janneke Houwaard, Pieter van Loon, Michelle van Daalhoff
Vormgeving: Lennie Segboer / Tekst, muziek: Michelle van Daalhoff/Bram Schouw [de tentoonstellers]

 

Reageer

comments